Inici E General E Valoració jornada “Coneix els projectes emprenedors de la Cerdanya”

Valoració jornada “Coneix els projectes emprenedors de la Cerdanya”

El dilluns 20 de novembre al matí es va dur a terme al local social de Prats i Sansor una nova jornada en el marc de l’escola d’emprenedoria per donar a conèixer projectes emprenedors del territori als representants dels Ajuntaments municipals de la comarca.


Es va donar inici a la jornada amb la benvinguda del senyor Jordi Verdú, diputat de la Diputació de Lleida, el senyor Oriol Miquel, Conseller de l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Cerdanya i el senyor Xavier Picas, alcalde de Prats i Sansor.


Seguidament, vam comptar amb la participació de tres dones emprenedores de la comarca en una taula rodona en la qual, cadascuna d’elles va explicar les seves experiències empresarials i la fase en la qual es trobaven: Maragda Farràs (projecte Entorns, fase inicial), Andrea di Bella (projecte Pizza Stick, fase de maduresa) i Conxi Moliné (actualment jubilada però persona molt activa en projectes de restauració).


En l’última part de la jornada es va dur a terme una dinàmica perquè les persones emprenedores participants poguessin de manera individual presentar els seus projectes als diferents representants municipals que van assistir a la jornada. Les persones emprenedores també van poder gaudir d’un espai de networking entre elles.


En total van participar 33 persones emprenedores i un total de 13 representants d’11 ajuntaments del territori.


Des de l’àrea de promoció econòmica es valora molt positivament aquesta trobada perquè va ser un espai d’apropament de persones de l’àmbit públic i privat de la mateixa comarca on poder compartir i explicar: dificultats, experiències i necessitats que tenen les persones emprenedores per consolidar el seu negoci.


La jornada ha estat dinamitzada per Mariona López, de Waitala, organitzada pel Consell Comarcal de la Cerdanya amb el suport del Departament d’Empresa i Treball i Xarxa empren; finançada per la Diputació de Lleida, Promoció econòmica, transformació econòmica i Global Lleida i la col·laboració de l’Ajuntament de Prats.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies