Inici E General E Presentació campanya bústies liles i irisades de la Cerdanya

Presentació campanya bústies liles i irisades de la Cerdanya

El divendres 24 de novembre es va dur a terme la roda de premsa per presentar la campanya de bústies liles i irisades, així com l’acte institucional per commemorar el 25 de novembre, dia internacional contra la violència vers les dones, l’acte ha estat presidit per la vicepresidenta del Consell Comarcal de la Cerdanya, Cristina Rotellà Lasheras.

La roda de premsa s’ha presentat la campanya 2023-2024, les bústies liles i irisades de la Cerdanya. Aquest projecte té com a objectiu lluitar contra la normalització de la violència i l’abús amb el que moltes persones, especialment dones i LGTBI han de fer front.  El format de les bústies serà físiques a diferents punts dels 17 municipis de la comarca, amb els quals es treballarà conjuntament, i en format en línia. Aquestes bústies estan pensades per que qualsevol veí i veïna de la comarca pugui exposar de forma anònima o si vol deixant el seu contacte preocupacions relacionades amb la violència o abús.

També a la roda de premsa s’ha parlat de projectes relacionats com la campanya De nit 0.0, la qual es va iniciar el 25 de novembre del 2019, que es va quedar estroncada per la pandèmia de la COVID19 i aquest any s’ha reactivat. I el projecte Som com som, un projecte formatiu, preventiu i comunitari d’afectivitat i sexualitat a totes les escoles de la Cerdanya i en els diferents cicles de les etapes escolars, així com la formació a professionals.

Per finalitzar l’acte s’ha realitzat un minut de silenci en memòria de totes les víctimes de la violència i s’ha llegit el manifest del dia 25 de novembre.   

Clicant a la imatge trobaràs la bústia lila i irisada de la Cerdanya:

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies