Inici E General E Nou programa de Suport a l’ocupació juvenil

Nou programa de Suport a l’ocupació juvenil

El Consell Comarcal de la Cerdanya ha iniciat un nou programa de suport a l’ocupació juvenil
El 28 de desembre el Consell Comarcal de la Cerdanya va engegar un nou programa del Servei d’Ocupació de Catalunya encarat al Suport a l’ocupació juvenil, amb una durada de 3 anys.
El programa de Suport a l’ocupació Juvenil és un servei d’assessorament a les persones joves de 16 a 29 anys, per a la millora de la seva ocupació o seguir en el sistema educatiu a partir dels interessos i motivacions de cada persona jove.
Les orientacions seran individualitzades o grupals segons les necessitats dels joves, disposant d’un canal directe amb la tècnica via whatsapp (636375634).
Es realitzaran diferents tallers al llarg de l’any per treballar les competències de les persones joves, així com la preparació per presentar-se a una oferta de feina, currículum, entrevistes, carta de presentació, entre d’altres. També es treballarà amb diferents àrees de l’ens, així com altres agents implicats de la comarca.
L’horari d’atenció de la tècnica del programa és de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 a la caseta de joventut del Consell Comarcal de la Cerdanya.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies