Inici E Esports E Programa Esport Blanc a les Escoles 2024 a la Cerdanya

Programa Esport Blanc a les Escoles 2024 a la Cerdanya

El Consell Esportiu de la Cerdanya desenvolupa un any més el programa EBE (Esport Blanc a les Escoles)  del Consell Català de l’Esport a les escoles de la Cerdanya.

El Consell Esportiu de la Cerdanya desenvolupa, per desè any consecutiu, amb el suport del Consell Català de l’Esport, el Consell Comarcal de la Cerdanya i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern el programa Esport Blanc a les Escoles (EBE), on hi participen els alumnes de tercer i quart de primària de les escoles cerdanes: Bac de Cerdanya, Llums del Nord, Alfons I,  Mare de Déu de Talló, Escola Vedruna, escola Ridolaina,  la ZER Baridà-Batllia i  la ZER Cerdanya

La totalitat de les escoles de primària de la comarca participen al programa, amb un total de 300 nens i nenes que durant el segon trimestre, del mes de gener fins al mes de març, realitzaran 6  jornades d’una durada de 3 hores cada una d’activitat a la neu. Les activitats han estat distribuïdes amb 2 dies d’esquí alpí i 2 dies de surf de neu a l’estació d’esquí de La Molina i  2 dies d’esquí de fons a l’estació de Lles, Aransa o Guils Fontanera segons la prioritat i proximitat de l’escola a una de les estacions d’esquí nòrdic. Els alumnes de quart de primària gaudiran d’una jornada més,  on participaran de totes les escoles cerdanes, on es realitzarà la graduació de neu, per finalitzar la seva participació en el programa.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies