Inici E General E FORMACIÓ ATENEUS COOPERATIUS DE CATALUNYA

FORMACIÓ ATENEUS COOPERATIUS DE CATALUNYA

Itinerari formatiu segell cooperatiu per a gestories

La cooperativa, com a fórmula jurídica i empresarial característica de l’economia social i solidària, és una de les modalitats empresarials més presents a Catalunya i al món. A Catalunya avui existeixen més de 4.400 cooperatives constituïdes que donen lloc de treball a més de 45.000 persones i representen una facturació de més de 4.500 milions d’euros. Actualment, segons dades del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat, l’economia social dona feina a més del 10% de la població activa, aporta el 8% del PIB del país i agrupa a unes 19.000 entitats, que associen i presten atenció a unes 5 milions de persones.

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran, conjuntament amb els altres 13 Ateneus Cooperatius de Catalunya, organitza una formació en cooperativisme adreçada a gestories, assessories, tècnics/ques de l’administració vinculades a promoció econòmica i assessors/es d’empreses.

Les persones assistents podran aprofundir en el detall de la regulació de l’empresa cooperativa, així com en el seu règim fiscal, econòmic, comptable, societari i laboral, i les fonts de finançament amb què habitualment compten les cooperatives.
Per poder assistir a la FORMACIÓ que és gratuïta i online, cal inscriure’s a l’enllaç:

ITINERARI FORMATIU: https://serveis.acapa.cat/program/

> OBJECTIUS

·         Donar a conèixer, ampliar i aprofundir en els punts fonamentals de l’entorn cooperatiu.

·         Que els professionals o despatxos que ofereixen serveis professionals a entitats cooperatives puguin aprofundir i/o actualitzar el seu coneixement sobre aquesta fórmula jurídica, en aspectes com el marc normatiu o els règims fiscal, comptable, laboral i econòmic.

·         Reforçar la prescripció de la fórmula cooperativa que en fan els serveis professionals i els serveis de promoció econòmica de l’Alt Pirineu i Aran

RENOVACIÓ SEGELL

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran, conjuntament amb els altres 13 Ateneus Cooperatius de Catalunya, organitza una formació en cooperativisme adreçada a gestories, assessories, tècnics/ques de l’administració vinculades a promoció econòmica i assessors/es d’empreses.

Les persones assistents podran aprofundir en el detall de la regulació de l’empresa cooperativa, així com en el seu règim fiscal, econòmic, comptable, societari i laboral, i les fonts de finançament amb què habitualment compten les cooperatives.

Per les entitats que ja han realitzat aquesta formació poden renovar el segell participant en la sessió de renovació: FONS DE RESERVA OBLIGATORI I ALTRES FONS

Per poder assistir a la FORMACIÓ que és gratuïta i online, cal inscriure’s a l’enllaç: https://serveis.acapa.cat/program/

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies