Inici E Política de privadesa

Política de privadesa

cerdanya.cat és un domini d’Internet de titularitat del Consell Comarcal de la Cerdanya (CIF P1700016G), siti a la Plaça del Rec número 5 de Puigcerdà (17520). Telèfon: 972 884 884; Fax.: 972 882 283.

L’accés a la Web implica l’acceptació de l’usuari de les normes d’ús que s’estableixen per al mateix, així com, l’acceptació del contingut de la clàusula d’exempció de responsabilitat i dels Drets de Propietat Intel·lectual i industrial aplicable.

I. Drets de Propietat Intel•lectual i industrial

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts d’aquesta Web sense citar el seu origen o sol·licitar autorització expressa al Consell Comarcal de la Cerdanya.

L’usuari de la Web es compromet a no reproduir, copiar, distribuir, transformar o modificar els continguts del lloc web, incloses marques, noms comercials o signes distintius, ja siguin de titularitat del Consell o de tercers (exceptuant els casos de tinença d’autorització per part del titular dels drets), ni a suprimir, manipular o de qualsevol forma alterar el “copyright”.

II. Exempció de responsabilitat

La informació continguda en aquesta Web procedeix de fonts públiques amb un objectiu purament informatiu, quedant el Consell Comarcal exempt de qualsevol responsabilitat derivada de la inexactitud dels continguts. L’accés a la Web és gratuït i no genera relació comercial, contractual o professional entre els seus usuaris i l’ens.

El Consell Comarcal de la Cerdanya no es fa responsable dels danys i perjudicis que pugui ocasionar la utilització de les eines i de les informacions contingudes en la web en relació amb l’adopció de decisions sobre l’inici, el desenvolupament o el resultat de procediments administratius. Aquests aspectes o les decisions hauran de ser contrastades en els centres, organismes o dependències competents.

En qualsevol cas, la informació i continguts d’aquesta Web no podran ser al·legats en processos contradictoris amb l’Administració pública, no assumint cap responsabilitat per les discrepàncies que poguessin existir entre els documents impresos de l’Administració competent i la publicació electrònica en aquestes pàgines. Així mateix, el Consell Comarcal tampoc es responsabilitza de les contestacions que es realitzin a través de les diferents adreces de correu electrònic que apareixen en aquestes pàgines, llevat de les respostes oficials.

El Consell Comarcal no respondrà en cap cas de l’incompliment de qualsevol norma aplicable en què pugui incórrer l’usuari, ja sigui en l’accés a la Web o en l’ús de les informacions contingudes en aquesta, inclòs l’accés a enllaços i híper vincles continguts en la mateixa.
El portal conté enllaços a pàgines externes amb funció informativa que possibiliten l’accés de l’usuari a prestacions, informació i/o serveis oferts per tercers que no es troben sota el control de l’ens. El Consell declina qualsevol responsabilitat envers la informació que es trobi fora d’aquesta Web.
El Consell Comarcal de la Cerdanya es reserva el dret, sense preavís, a modificar, afegir o eliminar la informació continguda en aquesta Web; així com, a modificar la seva configuració o presentació.

III. Privacitat: política de protecció de dades de caràcter personal del web cerdanya.cat

El Consell Comarcal de la Cerdanya garanteix la confidencialitat de les dades personals que es faciliten a través de les pàgines d’aquest web en els termes establerts per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), implementant les mesures de seguretat necessàries i adequades al tipus de dades personals, d’acord amb el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Les dades que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin i seran sotmeses a un tractament automatitzat.

A cada pàgina que contingui formularis que recullin dades de caràcter personal, s’informarà, de manera expressa, de l’existència d’un fitxer o tractament de dades de caràcter personal, de la finalitat de la seva recollida i de les persones destinatàries de la informació, de les possibles cessions de dades, de la identitat i adreça del responsable del fitxer, així com, de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre aquestes dades i la manera d’exercir-los. En cas que en algun formulari que reculli dades de caràcter personal no s’explicitin aquests drets o la manera d’exercir-los, podeu comunicar-ho a la secretaria del Consell, situada a la plaça del Rec número 5 de Puigcerdà (17520) o a l’adreça: secretaria@cerdanya.org.

Així mateix, també us podeu adreçar a través dels mitjans exposats per a exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre alguna de les vostres dades personals (incloses imatges o gravacions de veu), que poguessin aparèixer en alguna pàgina informativa del Consell Comarcal.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies