Educació
Activitats de lleure

Ajuntaments

Contacte

Neus Baraldés Reguant

Glòria Rigola Junoy

Des del servei comarcal de Joventut s’ofereix assessorament i informació als municipis de la comarca que vulguin acollir activitats de lleure al seu territori.

Com bé sabeu, la Cerdanya és un destí freqüent per a entitats i empreses que organitzen colònies, campaments, estades, campus esportius, rutes, rutes esportives…

Sovint, aquestes activitats suposen un augment molt significatiu de les persones que fan ús dels serveis i equipaments municipals, així com de l’espai públic. Per aquest motiu, us recordem que podeu accedir, en tot moment, al cercador de notificacions d’activitats de lleure que us permetrà saber quines activitats es preveuen dins del vostre terme municipal.

Accés al cercador de Notificacions per organismes enllaç a https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/joventut/educacio_en_el_lleure/acces-al-cercador-de-notificacions-per-a-organismes/
IMPORTANT! Si no disposeu de les claus d’accés per a fer la cerca, poseu-vos amb contacte amb joventut@cerdanya.org.

Visites activitats de lleure

Des del servei comarcal de Joventut cada estiu es porta a terme visites de seguiment a les activitats de lleure de la comarca, per informar i comprovar que es compleix el Decret 267/2016 regulador de les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys en totes les activitats.

Si detecteu alguna activitat no notificada o creieu que presenta algun incompliment feu-nos-ho saber.

Comunicació d’acampades

El decret de lleure estableix que les acampades que es porten a terme fora d’una instal·lació juvenil o un lloc d’acampada autoritzat, entre altres documents ha de disposar de:

“La còpia de l’escrit pel qual es comunica la realització de l’activitat a l’ajuntament o al consell comarcal, si escau, corresponent al lloc on es du a terme aquesta activitat”.

Alguns documents que podeu facilitar als responsables de l’activitat en el moment que us comuniquin la seva estada:

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies