Inici E Serveis E Joventut E Instal·lacions juvenils
Locals Joves

Instal·lacions juvenils

Contacte

Glòria Rigola Junoy

Bernat Falomí Silla

A la Cerdanya hi ha 13 instal·lacions juvenils donades d’alta al Registre d’Instal·lacions Juvenils de Catalunya. Concretament 7 albergs juvenils, 5 cases de colònies i 1 campament juvenil. En el següent enllaç podeu consultar-ne les dades, tant de les de la nostra comarca com de la resta de Catalunya.

Informació per a titulars i persones administradores d’instal·lacions

Tràmits

Qualsevol tràmit referent a instal·lacions juvenils (comunicacions prèvies a la posada en funcionament, canvi de titular i/o persona administradora, canvi de nom, tipus o capacitat, suspensió, reinici o baixa…) s’han de fer a través del Canal Empresa de la web de la Generalitat de Catalunya:

Normativa de referència d’instal·lacions juvenils

Inspeccions

La Generalitat de Catalunya té delegades les competències en matèria d’instal·lacions juvenils als Consells Comarcals. Entre aquestes competències hi ha la d’inspeccionar les instal·lacions per tal d’assegurar-ne les condicions tècniques i de seguretat, tasca que es porta a terme de manera conjunta amb l’àrea de serveis tècnics del Consell Comarcal.

Xarxa Catalana d'Instal·lacinos Juvenils

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies