Inici E Serveis E Joventut E Instal·lacions juvenils
Locals Joves

Instal·lacions juvenils

Contacte

Neus Baraldés Reguant

Glòria Rigola Junoy

A la Cerdanya hi ha 13 instal·lacions juvenils donades d’alta al Registre d’Instal·lacions Juvenils de Catalunya. Concretament 7 albergs juvenils, 5 cases de colònies i 1 campament juvenil. En el següent enllaç podeu consultar-ne les dades, tant de les de la nostra comarca com de la resta de Catalunya.

Informació per a titulars i persones administradores d’instal·lacions

Tràmits

Des de la Seu electrònica del Consell Comarcal es poden fer, de manera telemàtica, els tràmits que fan referència al Registre d’Instal·lacions juvenils: alta, baixa, suspensió temporal d’activitat, modificació de dades, modificació de capacitat…

[Recordatori: Per tal de visualitzar els documents en PDF s’han de descarregar, desar a l’escriptori i obrir-los des d’allà]

Documents

Llistat de document en format PDF de cadascun dels tràmits que es poden portar a terme de manera telemàtica:

Normativa de referència d’instal·lacions juvenils

Inspeccions

La Generalitat de Catalunya té delegades les competències en matèria d’instal·lacions juvenils als Consells Comarcals. Entre aquestes competències hi ha la d’inspeccionar les instal·lacions per tal d’assegurar-ne les condicions tècniques i de seguretat, tasca que es porta a terme de manera conjunta amb l’àrea de serveis tècnics del Consell Comarcal.

Xarxa Catalana d'Instal·lacinos Juvenils

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de privadesa.

ACEPTAR
Aviso de cookies