Inici E Serveis E Joventut E Locals joves
Locals Joves

Locals joves

Contacte

Glòria Rigola Junoy

Bernat Falomí Silla

A la Cerdanya hi ha 6 municipis, els que tenen la figura de tècnic compartit de joventut, que disposen d’un espai pels joves en el seu municipi.

Els espais joves són un espai de trobada dels joves del municipi i de la comarca on poden venir a realitzar les activitats programades per cada dia, les quals estan pensades i proposades amb els mateixos joves, així com un espai per venir a passar la tarda amb els amics i companys de classe.

A més, els espais joves són un punt informatiu i d’assessorament dels temes que són importants pels joves: lleure, oci, formació, laborals i habitatge.

HORARIS

Els locals joves estan oberts una tarda a la setmana de 17:00 a 19:00.

A més, un cop al mes els joves poden venir al matí per assessorar-se amb la tècnica de joventut que està a l’Ajuntament. Aquestes trobades s’han de fer amb cita prèvia de 10:00 a 12:00.

Alp
Bellver de Cerdanya
Ger
Llívia
Montellà i Martinet
Lles de Cerdanya

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies