Inici E General E Servei de transport llançadora a Pollineres

Servei de transport llançadora a Pollineres

Per segon estiu el Consell Comarcal de la Cerdanya ofereix un servei de transport amb bus llançadora a Pollineres.


Aquest servei té la voluntat de facilitar la mobilitat i l’accessibilitat sostenible de la població resident i dels visitants residents als diferents punts d’atracció turística del municipi de Lles de Cerdanya, per la regulació de l’accés motoritzat al medi rural i natural durant el període d’estiu de màxima afluència.


El servei és la connexió entre el Cap del Rec (Lles de Cerdanya) i El Fornell (Aransa) per Pollineres. Per dur a terme el servei s’han creat dues rutes una de Cap del Rec a Pollineres i l’altre del Fornell a Pollineres.


El servei de transport de les llançadores s’iniciarà el dissabte 23 de juliol i s’oferirà els caps de setmana de juliol, tot el mes d’agost, 1 i 2 de setembre i els caps de setmana de setembre, fins el diumenge 25 de setembre.


El preu del transport és de 5€ per viatge, d’anada o tornada o de 7€ de la combinada d’anada i tornada. Les persones jubilades i els infants entre els 5 i els 12 anys tenen un descompte del 50% i els menors dels 5 anys és gratuït.


Els horaris de les dues rutes estan subjectes a les situacions climatològiques

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies