CAMPANYA RECOLLIDA PLÀSTICS RAMADERS A LA CERDANYA

A continuació, es detallen els tres passos a seguir per tal de beneficiar-se del servei de recollida i gestió de plàstics de procedència ramadera.

IMPORTANT

Les explotacions ramaderes han d’emmagatzemar els plàstics ramaders en Big-Bag’s. Els materials s’han de separar i entregar al transportista en diferents Big-Bag’s:

S’han de seguir els tres passos següents:

Pas 1: “FORMULARI ALTA PERSONES USUÀRIES RECOLLIDA PLÀSTICS RAMADERS A LA CERDANYA”

   

  El pas 1 és obligatori per tal que les explotacions ramaderes puguin sol·licitar tant els Big-Bag’s com la seva recollida (pas 2 i 3).

  Pas 2: SOL·LICITUD DE BIG-BAG’S

  Trucar o enviar un correu electrònic a:

  Informar del número de Big-Bag’s sol·licitats (màxim de 5 unitats per sol·licitud).

  Els Big-Bag’s es podran passar a recollir a la nau de l’empresa Tractaments Ambientals dels Pirineus SLU, ubicada al Polígon Industrial Sant Marc Nau núm. 4 de Puigcerdà, de dilluns a divendres de 8.30 a 13h i de 14 a 17h.  El dia hàbil després de fer la sol·licitud es podran passar a recollir.

  Pas 3: SOL·LICITUD DE RECOLLIDES*

  Una vegada emmagatzemats 2 o més Big Bag’s plens, es pot trucar o enviar un correu electrònic a:

  Informant de:

   • Nom de l’explotació
   • Nombre de Big-bag’s plens de plàstic d’ensitjar
   •  Nombre de Big-bag’s plens de cordills i malles
   • Imatges dels Big-bag’s
   • Ubicació exacte de recollida
   • Accessibilitat camió de 3 eixos (Sí/No)

        *El Consell Comarcal coordinarà les recollides depenent de la demanda per tal d’optimitzar els viatges. El transportista notificarà a l’explotador la ubicació, hora i dia de recollida. En conseqüència, poden transcórrer alguns dies entre l’avís de retirada i la recollida definitiva.

        Finançament

        Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

        ACEPTAR
        Aviso de cookies