Àrea d'igualtat, convivència i cohesió social

Servei d’Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere (SAI)

Contacte

El Servei d’Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere de la Cerdanya és un servei comarcal que ofereix atenció, informació i acompanyament gratuït i confidencial adreçat a les persones LGBTIQ+ i a tota la ciutadania en general, en matèria de diversitat afectiva, sexual i de gènere.

És un servei dirigit al col·lectiu LGBTIQ+, a tota la ciutadania en general, i molt especialment a aquelles persones que hagin patit, pateixen o siguin susceptibles de patir qualsevol situació de discriminació per LGTBIfòbia.

Serve d'Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere de la Cerdanya

Què oferim?

  • Atenció i informació en qüestions relacionades amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere.
  • Assessorament i derivació si s’escau, als recursos existents.
  • Donar suport i acompanyament per a presentar incidències i denúncies en situacions de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.
  • Accions i activitats de prevenció, sensibilització i formació a la comunitat en matèria de diversitat afectiva, sexual i de gènere.
  • Informació i divulgació dels recursos a entitats, serveis i equipaments de la comarca en matèria de LGTBIQ+.
  • Atenció social, assessorament jurídic i atenció psicològica.
  • Tramitació del canvi de nom de la targeta sanitària a persones transsexuals.

Punts d’atenció

Aquest servei està ubicat al carrer Alfons I, 50-52 de Puigcerdà. Els i les professionals es poden desplaçar a tots els municipis de la Cerdanya quan sigui necessari..

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies