Àrea d'igualtat, convivència i cohesió social

Servei de Ciutadania i Migracions

Contacte

El Servei de Ciutadania i Migracions és un servei comarcal que ofereix atenció, informació i acompanyament gratuït i confidencial adreçat a les persones migrades sobre els serveis i recursos de la comarca, així com dels seus drets i deures amb l’objectiu de promoure la seva autonomia personal i la igualtat d’oportunitats.

Aquest servei va adreçat a totes les persones migrades, independentment de la seva situació administrativa. Igualment, dona atenció a qualsevol empresa que vulgui contractar una persona estrangera.

Què oferim?

  • Servei de Primera Acollida Comarcal a persones nouvingudes: informació sobre el funcionament dels diferents serveis, recursos públics i entitats de la comarca.
  • Formacions de Primera Acollida a persones nouvingudes: Mòdul C “Coneixement de la Societat Catalana, del seu marc jurídic i de l’entorn” i Mòdul B “Coneixements Laborals”.
  • Informació i assessorament jurídic sobre els processos d’estrangeria.
  • Accions i activitats de sensibilització comunitària per al foment de la convivència i cohesió social.

Punts d’atenció

Aquest servei està ubicat al carrer Alfons I, 50-52 de Puigcerdà. Els i les seves professionals es poden desplaçar a tots els municipis de la Cerdanya quan sigui necessari.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies