Àrea d'igualtat, convivència i cohesió social

Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

Contacte

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones és un servei comarcal, gratuït i confidencial, que té per objectiu principal informar, assessorar i orientar sobre tots aquells temes, serveis, activitats, ajuts i recursos d’interès per a les dones de la Cerdanya.

El SIAD va adreçat a totes les dones de la comarca de la Cerdanya i també dona servei als/les professionals, entitats i associacions, que treballen en la lluita per a la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

Dones Cerdanya

Què oferim?

  • Informació dels recursos comunitaris d’atenció sanitària, social, legal, laboral i afavorir-ne l’ús per part de les dones.
  • Espai d’acollida i de referència per a les dones i els seus drets.
  • Promoció de xarxes de relació positiva i ajuda mútua i treball amb la comunitat i el teixit associatiu femení.
  • Abordatge de les violències masclistes: atenció a víctimes i treball coordinat amb tots els serveis i organismes de la comarca implicats en aquest abordatge.
  • Definició de les línies prioritàries d’intervenció en els plans o programes de polítiques de dones i promoció de la igualtat de gènere.
  • Accions i activitats de prevenció i sensibilització social en matèria de gènere i igualtat.
  • Assessorament jurídic en dret de família, mediació familiar, drets i deures laborals, estrangeria i permisos de residència i sol·licitud d’assistència jurídica gratuïta.
  • Atenció psicològica: suport psicològic adreçat a totes aquelles dones que necessitin acompanyament i orientació en l’àmbit de les relacions personals, laborals, familiars o intrapersonals, així com atenció especialitzada per a víctimes de violència masclista.

Punts d’atenció

El SIAD de la Cerdanya està ubicat al carrer Alfons I, 50-52 de Puigcerdà. Els i les professionals es poden desplaçar a tots els municipis de la Cerdanya quan sigui necessari.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies